Навчання у Вінницькій ІТ-Академії = робота в ІТ! (Частина І)

Ми розпочинаємо публікувати історії успіхів студентів і випускників Вінницької ІТ-Академії - в наступному випуску ви познайомтесь ще з невеликою їх частиною.

З 2010 року Вінницька ІТ-Академія займається підготовкою айтішників із супроводом до працевлаштування кожного за п’ятьма основними спеціалізаціями: програмування, автоматизоване тестування, ручне тестування, веб-дизайн (UX/UI), проєктний менеджмент в ІТ.

Високого показника працевлаштованості ми досягаємо завдяки ефективній методиці організації навчання:

  • підготовка на вимоги ІТ-ринку і, виключно за затребуваними спеціалізаціями для початківців;

  • приблизно 20% теорії і для обдуманного її використання - 80% практики;

  • нічого зайвого - тільки необхідні для початківців знання і навички;

  • викладачі-практики, усі предмети і викладачі в контексті один одного;

  • атмосфера повноцінного занурення у реальні проєкти і мотивуюче середовище;

  • інтенсивні (4-6 днів/тиждень) програми навчання:

Веб-дизайн

Мануальний тестувальник

Проджект-менеджер в ІТ

Автоматизоване тестування

Java-розробник

Frontend-розробник

JavaScript-розробник

Python-розробник та інші

  • вивчення англійської мови протягом усього курсу підготовки (з використанням авторських онлайн-курсів та власної спеціалізованої бібліотеки;

  • спеціалізовані курси: 1) ТІ по підготовці до проходження технічного інтерв’ю, 2) з HR-ами по підготовці для проходження співбесід; 

  • організація стажування в командах (з програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів та проджект-менеджерів) на внутрішніх індустріальних проєктах для “прокачки” hard & soft skills кожного до рівня Strong Junior;

  • повна автоматизація процесу організації та супроводу навчання за допомогою CRM-системи - INTITA.

Для відбору на навчання ми розробили спеціальні онлайн-модулі, які потенційні студенти мають пройти до старту навчання:

1. Вступ до програмування;

2. Англійська мова для початківців

3. Елементарна математика

Моніторячи проходження абітурієнтами даних онлайн модулів (швидкість, логіка виконання завдань тощо), робимо висновки про їх готовність до інтенсивного навчання (мотивація, базова підготовка, тайм-менеджмент тощо).

Для закріплення, поглиблення знань та навичок, які студент здобуває після кожного модулю передбачено практичне та домашнє завдання з подальшою його перевіркою та зворотнім зв’язком від викладача.

Інтенсивність навчання студента складає 4-6 разів на тиждень. Саме такий темп, на нашу думку, дає можливість студенту закріплювати здобуті навички з більшою ефективністю.

Робота на проєктах передбачає регулярні мітинги з ментором прєкту по 2 години кожна і самостійна робота студента над проєктом - 2 години щодня, 5 днів на тиждень. Разом проєктна навантаженість на студента складає - не менше 16 годин на тиждень.

Під час занять кожен студент має змогу взаємодіяти з викладачем, а також звернутись за консультацією в позаурочний час.
Протягом роботи над проектами - мітинги з ментором проєкту тричі на тиждень.

Англійська мова вивчається протягом усього курсу навчання і передбачає регулярне щоденні заняття - 2 рази на тиждень в супроводі викладача, в інші дні тижня самостійне проходження онлайн-модулів на платформі. Крім того, комунікація на командному проєкті та документація по проєкту ведуться англійською мовою.

Організація навчання протягом усього періоду максимально наближена до організації робочих процесів в ІТ-індустрії і основний акцент на виконання проєктів і роботу в команді  (з програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів та проджект-менеджерів).

Викладачі-практики з багаторічним досвідом допоможуть систематизувати знання, а практика на реальних проєктах закріпить результат від отриманих теоретичних знань. Протягом навчального періоду ви отримаєте повний комплекс знань та навичок, необхідних для отримання своєї першої роботи в ІТ-індустрії.

Вивчення англійської мови входить у вартість курсу.
  

Думки студентів і випускників Вінницької ІТ-Академії:

 

Ірина Канєва

iOS Developer, EPAM Systems

Випуск: 22 червня 2020 року, Диплом

Курс закінчила: Mobile Development (iOS_Swift)

Напишу власний топ 5 речей (насправді не речей), які можна чекати, прийшовши на навчання у Вінницьку ІТ-Академію. 

Отже, чого ви можете сподіватися від навчання в ІТ-Академії?

  1. Ваша англійська має всі шанси вийти на новий рівень. Викладачі англійської чудово розуміються не тільки на своїй справі, але й на айтішній тематиці. Програма щороку вдосконалюється, підганяється під потреби галузі та конкретних студентів. Усе, що залишається – регулярно відвідувати заняття та не лінуватись виконувати домашні завдання. І останній пункт мегаважливий, тому що ніякий, навіть найгеніальніший, вчитель не зможе навчити того, хто сам вчитися не хоче.

  2. Якщо ви не могли визначитися з напрямком програмування, в якому ви б хотіли працювати – швидше за все, ви це зробите приблизно після першої половини навчання. ІТ-Академія дає можливість спробувати себе в різних мовах програмування. Для декого це може бути недоліком (можливо, для тих, хто вже має конкретний план щодо своєї кар’єри), проте для мене це виявилось величезною перевагою. На момент початку навчання я чітко розуміла, що хочу навчитись писати хороший код, та в мене не було бачення напрямку, в якому я б хотіла розвиватись. Якийсь час мої думки коливались між бекендом та мобільною розробкою. І тільки спробувавши усе це на практиці, я відчула, що iOS-розробка найближча до душі.

  3. В Академії створені чудові можливості для нетворкінгу. Сьогодні заняття проводить Senior Developer однієї з провідних вінницьких компаній, завтра HR з більш ніж десятирічним досвідом розповідає секрети створення успішного резюме, а післязавтра студенти йдуть на екскурсію до ІТ-компанії. Окрім того, протягом року  ІТ-Академія проводить декілька заходів, на яких можна як проявити себе, так і знайти корисні знайомства, спробувати пройти співбесіду і т. п. Це і хакатони, і День кар’єри Profit Day, і навіть спільні походи та виїзди на природу, куди запрошують всіх бажаючих – від студентів до випускників та викладачів. 

  4. Особлива “фішка” навчального процесу, яку хочеться згадати – це заняття з підготовки до проходження співбесіди. Мабуть, це прозвучить занадто рекламно, але це насправді унікальна можливість відтренувати навички спілкування з HR, попрактикувати англійську, спробувати відповісти на каверзні питання як технічного, так і нетехнічного характеру (перевірка так званих hard та soft skills). Ця практика дуже допомагає почувати себе впевненіше на реальних співбесідах.

  5. І нарешті, як то кажуть, last but not least – в ІТ-Академії навчання націлене не на отримання диплома, а на результат. Це означає, що група не закінчить навчання одномоментно. Дехто знайде першу роботу ще до закінчення навчання, дехто одразу після написання диплому. А декому буде потрібно ще трохи часу й практики, щоб “прокачати” свої вміння та навички. І в цей час ментори ІТ-Академії продовжують надавати свою підтримку: ставити завдання, перевіряти код, направляти і мотивувати. 

Глибоко вдячна усій команді ІТ-Академії за допомогу та  підтримку на шляху до втілення мрії, за добру школу, за розуміння того, куди треба рухатись. Процвітання, натхнення та зростання кожному з вас!

 

Віталій Богданюк

Software Engineer, EPAM Systems

Випуск: 2 червня 2017 року, Диплом, Відео

Курс закінчив: Інтернет-програміст (Full Stack, РНР)

Всім привіт! Мене звати Віталій. 

До вступу у Вінницьку ІТ-Академію я отримав вищу освіту за спеціальністю "Фінанси" та працював економістом в одному з Вінницьких банків. 

Але під час роботи мене завжди не полишало відчуття, що я не на своєму місці. Остаточну крапку в моєму рішенні стати програмістом, поставило банкрутство банку, в якому я працював. 

Я вирішив кардинально змінити професію і пригадав, що мріяв програмувати та створювати власні програми (сайти) ще зі школи. У старших класах я навіть почав вивчати такі мови програмування як Basic та Pascal, а також спробував свої сили у табличній верстці. Але життя склалось таким чином, що батьки вирішили мою долю, та відправили вчити фінанси (в той час це було дуже популярно), і за відсутності вибору, я погодився. 

Проте, пройшли роки, я став більш самостійним і вирішив втілити свою мрію у життя!

Про ІТ-Академію я дізнався випадково, одного дня по дорозі на роботу, почув рекламу по радіо. Далі виявилось, що мій колега з роботи (на сьогоднішній день вже middle developer) вже почав своє навчання в ІТ-Академії, тож я розпитав його про цей заклад, та почув дуже багато гарних відгуків! І вже за кілька тижнів я відвідав свої перші лекції!

У процесі навчання найбільше подобались уроки англійської мови з Аллою Бобрук, це дійсно надзвичайна людина, яка вкладає всю душу у свою працю! Також не можу не звернути увагу, що в ІТ-Академії завжди відчинені двері для людей, які дійсно прагнуть навчитись програмувати. Пам'ятаю що окрім лекцій, майже півроку щодня з 10 годин ранку і до 10 годин вечора проводив свій час саме в Академії, вивчаючи нові технології та створюючи проект з командою студентів. 

ІТ-Академія - це перш за все дружня атмосфера та всебічна поміч студентам у яких палають очі, коли вони бачать складні задачі! Також мені подобались цікаві розмови з викладачами на перервах, для мене було дуже важливо почути про життєвий досвід, від досвідчених програмістів, які вже не один ноутбук з'їли на програмуванні, а це саме ті люди які викладають в ІТ-Академії!

Роботу почав шукати після презентації дипломного проекту на Prof IT Day, та навіть на самому заході встиг надіслати кілька резюме в компанії, які презентували себе. Перший час мені було страшно, адже я вважав що не маю досвіду, що я дуже мало знаю. Але після того як я відвідав близько 30 співбесід, мені стало зрозуміло, що все не так погано як я вважав. Я став більш впевнений у своїх силах тому, що після кожної співбесіди я розумів, які недоліки маю та намагався їх виправити. Я зрозумів, що для розробника не має меж, не важлива мова програмування, не важливо на якому фреймворку необхідно працювати. Адже мені під час пошуку роботи довелось робити тестові завдання на різних фреймворках і на різних мовах (про які я тільки чув і навіть жодного разу не використовував). Був такий період, що протягом тижня мені довелось розібратись з трьома новими для мене фреймворками, та двома мовами. Так, я не спав декілька днів, але я виконав тестові завдання. ІТ-Академія перш за все, навчила мене правильно шукати інформацію та використовувати її, швидко адаптуватись до нових умов, та швидко змінювати середовище в якому працюєш. Також не менш важливо, що в Академії ми мали змогу створити наші перші проекти, які вже можна вказати у своєму резюме!

Отже, через місяць я вже пішов на свою першу роботу, як PHP розробник. Це була не велика фірма, але я отримав перший практичний досвід комерційної розробки. Пропрацювавши 2 місяці я перейшов на іншу фірму (запропонували більшу платню), на якій отримав досвід роботи із закордонними замовниками, але там я теж пропрацював лише 2 місяці, тому що для мене цього було мало, я хотів займатись сучасними технологіями, які на жаль не там не використовувались.

На сьогоднішній день я працюю у велекій компанії, використовую сучасні технології у своїй розробці та щодня маю розмови і переписку із закордоним замовником. Мені подобається моя робота, я приходжу на роботу із задоволенням, і не звертаю увагу на те як летить час, через що часто затримуюсь на роботі і отримую на горіхи від дружини =) Але для мене це приємні клопоти!

Робота програміста подобається мені також, тим що я вдосконалюю себе щодня, та щодня вивчаю щось нове, спілкуюсь з досвідченими програмістами та переймаю їх досвід. 

А найбільше мені подобається відчуття, коли ти запускаєш свою програму і вона працює!

 

Олексій Шепель

Application Engineer, Pillar - Solid Offshore

Випуск: 27 серпня 2017 року, Диплом

Курс закінчив: Manual QA (Тестувальник)

Привіт, що я можу розповісти за своє навчання у IT Academy, можу сказати що відчував лише позитивні емоції оскільки я знав чого  туди пішов. До моменту вступу до Академії перебував у центрі зайнятості і відчайдушно шукав ту справу, не яка лише приносила б мені чудові заробітки, а й те що мені дійсно подобалося б. Мій вибір був зроблений на користь IT сфери, оскільки ця галузь за останні декілька років у нас в Україні почала не те що швидко розвиватись а пішла кілометровими кроками та й знайомі радили зайнятись саме цим. Потім переді мною стало питання де ж все таки здобути мені знання і навички необхідні для працевлаштування.

Мені на очі потрапило оголошення вищевказаної Академії про новий набір на навчання, одразу ж зателефонував і мене запросили на співбесіду і згодом я почав навчання.  ​У процесі навчання мені подобалось все без винятку, оскільки для мене відкривався зовсім невідомий мені світ програмування, і я ним захопився. Познайомився з безліччю цікавих людей, яких гордо називаю друзями та з якими подолав цей цікавий але важкий шлях у навчанні. Викладачі дуже кваліфіковані професіонали своєї справи. Мені дуже сподобалось відношення керівництва до англійської мови оскільки у сфері IT без неї нікуди, і завдяки тим же викладачам англійської, а саме Аллі Бобрук, Діані Манкевич та Віталіні Арсенюк  я досяг необхідного рівню англійської який потрібний щоб твоє резюме розглянули рекрутери.

Роботу знайшов ще коли навчався, на даний час працюю QA - engineer у компанії Pillar яка займається готельно-ресторанним бізнесом. Робота дуже подобається і я дуже радий що не помилився ні з вибором професії ні з місцем навчання. IT Academy ти залишишся в моєму серці назавжди.  Дякую) 

 

Дмитро Герасимук

Software Engineer, EPAM Systems

Випуск: 15 серпня 2016 року, Диплом, Відео

Курс закінчив: Інтернет-програміст (Full Stack, РНР)

Довго міркував над тим, що ж написати і з чого почати, адже були як позитивні моменти так і не дуже...

Перш за все, згадалась цитата Сергія Шнурова: "Критика — это описание того, как сделал бы критик на месте автора, если бы он был на месте автора. Как бы он поступил, если бы у него были возможности автора, аудитория автора, удачливость автора, гонорары и авторская биография. Но ничего этого у критика нет, поэтому он критик." Тому все, що далі буде сказано, слід сприймати саме в цьому контексті і як суб’єктивну думку ))

Але ближче до суті:

На першій зустріч з директором (Романом), він обіцяв, що при бажанні, кожна людина може стати програмістом, після ІТ-Академії я зможу з легкістю самостійно освоїти будь-яку іншу мову програмування (навіть ту, про яку не згадувалось під час навчання), Академія буде всіляко сприяти моєму працевлаштуванню. Ці обіцянки виконано! Саме завдяки Академії, я зараз працюю на посаді Web developer, пишу на Ruby on Rails (під час навчання не вивчали), а на момент вступу навіть не знав різниці між Java та JavaScript... Навіть соромно якось...

Всім хто планує "вляпатись" в ІТ-сферу, хочу сказати:

- звикайте навчатись самостійно, постійно навчатись, щодня - в програмістів така карма;

- якщо Ви вважаєте, що Академія "повинна" всього Вас навчити - забудьте, якщо Ви самі не прагнете розвиватись, ніхто заставляти Вас не буде;

- якщо в ІТ-сфері вас приваблюють лише з/п, а сам процес написання коду вас дратує - забудьте;

- в Академії немає жодного не важливого предмету, намагайтесь брати максимум від кожної пари;

- вчіть Англійську мову, вся адекватна документація написана саме англійською.

Якщо Ви не згодні хоча б з одним пунктом, в ІТ-Академію йти навчатись не варто, власне як і в ІТ!


 

Безпалько Іванна 

Java Developer, LetyShops

Випуск: 22 червня 2020 року, Диплом

Курс закінчила: Mobile Development (Android)

Я - випускниця Вінницької ІТ-Академії.

Є декілька моментів, які вирізняють ІТ-Академію з поміж інших профільних ВНЗ. Перш за все, це принцип самомотивації студентів, тобто студент вчиться не тому, що від нього вимагають батьки, ректор чи декан, а тому що розуміє цінність і потрібність знань. Інший важливий момент - це навчальна програма, яка побудована за принципом - “все необхідне і нічого зайвого”. Це допомагає концентруватися на головному та пов'язувати знання в систему - починаючи від звичайної вищої математики і аж до сучасних фреймворків та об’єктно-орієнтованих мов програмування.

Третій аспект - комплексність навчальної програми, яка закладає підґрунтя для подальшого розвитку програміста у будь-якому напрямку - від веб-дизайнера до IT Architect’а. Знання вищої математики, дискретної математики, баз даних, алгоритмів, принципів веб-, процедурного та об’єктно-орієнтованого програмування дає можливість студенту обирати будь-яку спеціалізацію у сфері ІТ.

І останній момент - це практичне спрямування. Базові знання в ІТ-Академії подаються в класичному університетському вигляді - лекції, домашнє завдання, екзамени. Але потім вони обов'язково закріплюються на практиці, під керівництвом досвідчених програмістів провідних вінницьких ІТ-компаній.

Загалом, ІТ-Академія - це гарний шанс стати програмістом, якщо ти готовий реально вчитися і працювати над цим.

 

Максим Герун
Web Developer, Soft Generation

Випуск: 31 березня 2021 року, Диплом

Курс закінчив: Інтернет-програміст (Full Stack, РНР)


До старту навчання у Вінницькій IT-Академії працював консультантом у магазині будівельних матеріалів. Можливості для кар'єрного зростання були, але розвиток і зріст саме у цьому направленні мене мало цікавив. Освоювати основи HTML, CSS, JS з самого нуля почав десь за рік до мого знайомства з Вінницькою IT-Академією

Після отримання певних навичок, отримав пропозицію на підробіток у вільний час з використанням набутих знань. Це мене дуже надихнуло та мотивувало. Але згодом я зрозумів що мені ще дуже багато чому потрібно навчитись, щоб розвиватись і зростати як професіонал. Для більших шансів на успіх та для прискорення процесу  мені потрібна була структурована інформація та саме актуальна.

Навчання в ІТ-Академії було нелегким, але дуже цікавим.Дякуючи викладачам  і менторам які допомагали в складних на той час для мене задачках.І саме головне що тут навчають вчитися, це просто необхідно для подальшого розвитку.Дуже сподобались командні івенти та хакатони які принесли гарний настрій та додаткову мотивацію.

Наразі я працюю у Вінницькій ІТ-компанії "Soft Generation". Дякую Вінницькій IT-Академії за допомогу в набутті навичок та знань.

 

Антон Домбровський

Full-stack Web Developer, Rubycon, LLC

Випуск: 09 вересня 2019 року, Диплом

Курс закінчив: Інтернет-програміст (Full Stack, РНР)

Три года работал на гос. службе системным администратором,  десять лет в банковской сфере. Последние шесть лет непосредственно с клиентами. Работа не приносила удовольствия,  но сложно было покинуть зону комфорта. В один момент решился. Немаловажно, что поддержали родные.  За что им отдельное спасибо.
Долго выбирал курсы IT, но постоянно смущала их длительность (в основном 3 месяца). Я понимал, что за три месяца научится с нуля нереально. Супруга увидела рекламу Винницкой IT-Академии. Съездил на презентацию, заплатил за все обучение вперёд (чтобы наверняка) и понеслось.
Старался не пропускать ни одного занятия. Все преподаватели внесли ассоциации определенный вклад в мое развитие. Особенно хочу отметить (т.к. с ними проводил наибольшее количество учебного времени) Алексея Тюренкова - по моему мнению профессионал своего дела да и не только, Юрий Митюшкин - разложил основы программирования по полочкам, преподаватели английского - всегда интересные занятия, Борис Могила - менторил командные проекты, Александр Панченко - ментор, человек, который помог с трудоустройством. На самом деле этот список можно продолжать долго.     Конечно были, как и везде минусы, это некоторые организационные моменты, но, в целом, цель достигнута, а это самое главное. Спасибо преподавателям а также административному составу ІТ-Академии.

 

Дмитро Мержиєвський

nodeJS Developer, LAMPA Software

Випуск: 04 травня 2020 року, Диплом

Курс закінчив: Інтернет-програміст (Full Stack, РНР)

Всім хто хоче #войтивайти варто прочитати)

Працював у податковій 15 років. Випробував усі напрямки роботи в даній сфері. Захотів повністю змінити своє життя: вивчити кардинально інше, розвиватись, а “душа лежала” саме до ІТ. Спробував сам вивчати мову програмування Java. На це витратив 7 місяців свого життя. А якраз в цей час, мій колега Міша пішов навчатись до Вінницької ІТ-Академії. Але я ще не міг відірватись від звичного місця. Та за той час, мій колега вивчив і вмів значно більше, ніж я намагався вчити сам. Міша підштовхнув змінити просто захоплення на професію і врешті зробити вирішальний крок і змінити своє життя. 

Навчання пройшло без надривів і недоспаних ночей, тому я міг суміщати навчання та роботу. Прийшов я з жахливими знаннями англійської, навіть не думав, що мені доведеться вчитись розмовляти.

Коли йшов навчатись, планував вивчати Java. Але під час навчання познайомились з різними напрямками і написав мільйон “Hello World” на різних мовах! І вже тоді, по результатах тестування потрапив на NodeJS. Було трохи важко, бо до цього лише пару відео дивився по даній мові. Та гарним навиком стала робота в команді, влиття в ІТ-колектив на етапі навчання на реальних проектах. Мотивували досягнення інших людей, які до старту взагалі не вміли програмувати, а ще - командний дух та процес змагання. Навчитись кодити на проектах так, як в ІТ-Академіїі з менторами я точно не зміг би самостійно.

Вже під час навчання на 10-й місяць запропонували посаду web-розробника на NodeJS в Magisoft Solutions. Тут, я навчився повністю всього, від перших кроків створення, архітектури, побудови до розгортання проекту в продакшн.

Всім хто думає, що вік це перепона змінити життя і піти в ІТ - не бійтесь, все реально. Я зміг - і ви зможете.

Щиро дякую всім викладачам, які допомогли досягти мету.

 

Осана Балдіна

QA Engineer, TEMABIT Software Development

Випуск: 09 вересня 2019 року, Диплом

Курс закінчила: Manual QA (Тестувальник)

Пройшло більше року після закінчення навчання у ІТ-Академії, і я з точністю можу сказати що ні про що не жалію і пішла би навчатись ще раз у Вінницьку IT-Академію для освоєння нової спеціалізації. Це місце нових знань та можливостей, кожна людина в ній дає можливість пізнати щось нове, не зважаючи на те чи це був викладач, менеджер чи директор.

На самому початку нас попередили що навчання не буде схожим на навчання в школі чи університеті. Так і було. Предмети лиш ті, котрі необхідні для подальшої роботи та розуміння як що працює. Викладачі, професіонали-практики, які прийшовши з роботи, зі своїх проектів  діляться своїми знаннями та вмінями. 

Ще одним великим плюсом у навчанні була практика, де на реальних проектах у студентів є можливість спробувати свої знання на ділі. І у реальній команді відчути кожен етап роботи.

Також, Вінницька IT-Академія, є місцем де можна знайти друзів та однодумців.

Я вдячна кожному за можливість здобути знання та практику,  та стати конкурентоспроможним спеціалістом на IT-ринку.

Дмитро Козін

PHP/Elixir Developer, Roobykon Software

Випуск: 04 травня 2020 року, Диплом

Курс закінчив: Інтернет-програміст (Full Stack, РНР)

Чому я вирішив стати програмістом?

Після закінчення ВНТУ я почав шукати роботу і мене вразило, що у нас в країні майже відсутній ринок праці та малі заробітні плати у молодих спеціалістів. Півроку пошуків були марними.

Випадково натрапив на сайт ІТ-Академії та побачив, що скоро набір. Зацікавило те, що можна було навчатися безкоштовно за умови здачі іспитів на відмінно. Захотів спробувати власні сили і відправив заявку та з часом навіть забув про це. Приблизно через місяць мені прийшов лист із запрошенням на відбір. Після цього почав ретельно готуватися.

З першого разу не пройшов відбір (не вистачило одного балу), але мені дали другий шанс, я його не втратив і це кардинально змінило моє життя.

Враження від навчання.
Навчання в ІТ-Академії відрізняється від навчання в класичних вишах. Сподобався комплексний підхід до підготовки: окрім основ програмування, ми вивчали математику, бази даних,англійську мову та багато іншого. Важливо зазначити, що в ІТ-Академії викладають практики, які допомагали мені впоратися з будь-якою проблемою, і які вміють пояснити складні речі "на пальцях". Вступивши до ІТ-Академії не варто лякатися і опускати руки, спочатку буде багато незрозумілих речей і здається, що це якась магія (в мене так було), але з часом починаєш розуміти все те, що чув раніше і все стає на свої місця. Але це все стає можливим лише завдяки прекрасним фахівцям, які вміють пояснити так, щоб зрозумів кожен і за потреби будуть пояснювати знову і знову. Хочу відмітити, що в ІТ-Академії обов'язково знайдуть індивідуальний підхід до кожного студента - і це дуже круто - тому що кожен може рухатися в своєму темпі.

Запам'ятався період, коли нам дали можливість познайомити з багатьма мовами програмування і після цього можна було обрати для подальшого вивчення ту, яка найбільше сподобалась (мені цей період дався непросто, але це був класний досвід). Ще одним великим плюсом є робота над реальними проектами в команді, що дуже схоже на реальні умови. Проте, я розчарую тих, хто думає що тут все легко, тобі "вклали" в голову знання і ти вже фахівець. Навчаючись, не треба лінитись, для досягнення успіху доведеться багато працювати самостійно. Я витрачав дуже багато вільного часу на навчання.

ІТ-Академія випускає конкурентно спроможних працівників, завдяки тому що дає реальні знання, які в даний момент потрібні роботодавцям.

Першу роботу я знайшов на 9-10 місяці навчання,а ще через 4 місяці директор ІТ-Академії мені запропонував пройти співбесіду в RІА. Дуже боявся йти, але я впорався і вже, як півроку працюю. Хочу подякувати працівникам ІТ-Академії за те, що дали мені ґрунтовні знання, які допомогли пройти співбесіду та виконати тестове завдання.

Долучайся до мотивованої команди айтішників - випускників Вінницької ІТ-Академії, які створюють якісні ІТ-продукти!

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

 

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: https://mre.uspih.vn.ua/. Крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку - каталог футболок.

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах: YouTube     Facebook    Instagram     Telegram-канал