Проджект-менеджер. Стань лідером команд гарантовано!

 

Вибір майбутньої професії необхідно робити опираючись виключно на власні скіли та вподобання. Популярність на ринку праці це добре, але якщо займатися тим, до чого не лежить душа - не за горами буде емоційне вигорання. Наслідком якого буде абсолютне небажання займатися будь-чим, не тільки роботою. 

Якщо ж вирішив увійти до сфери ІТ - сміливо обирай Вінницьку ІТ-Академію. Адже ми навчаємо виключно за тими спеціалізаціями, по яким випускники гарантовано працевлаштуються: Програмування, Автоматизоване тестування, Ручне тестування, Веб-дизайн, Проєктний менеджмент.

Якщо про перші 4 спеціалізації знає в деталях навіть дитина, то остання, хоч і існує досить давно, все одно, залишається для багатьох загадкою. Хто ж такий цей проєктний менеджер і хто може ним бути?

ПМ - це спеціаліст, який, якщо висловлюватися простими словами, керує проєктом. Основна його задача - реалізувати ідею замовника у встановлений термін, використовуючи існуючі ресурси. В рамках цієї задачі проєктному менеджеру необхідно побудувати план розробки, організувати команду, налаштувати процес роботи над проєктом, забезпечити зворотній зв’язок між командою і замовником, усувати перешкоди для команди, контролювати якість та реалізацію продукту у визначений термін.

Робота проєктним менеджером підходить для тих, хто впевнений у своїх силах, має високу стресостійкість, мріє працювати віддалено, дружить із тайм-менеджментом, володіє англійською мовою на рівні від В1 та знає як застосовувати свої лідерські та організаційні навички.

Якщо ж ти ще не навчився усього цього, але хочеш стати проєктним менеджером - запрошуємо опанувати спеціалізацію із гарантованим працевлаштуванням у Вінницькій ІТ-Академії

“Наш підхід до навчання побудований на європейських методиках, викладають ментори-практики, які працюють у найкрутіших айтішних компаніях. Тому студенти отримують найактуальнішу інформацію про реальні вимоги до працівників та новини світу ІТ. У нас інтенсивне навчання - 20% теорії, все решта практика, студенти проходять стажування на реальних проєктах. У мотивованому середовищі формуються компанії з друзів-однодумців, які продовжують спілкуватись і після завершення навчання. Як результат - ми гарантуємо роботу усім випускникам,” - так коментує діяльність Вінницької ІТ-Академії директор - Роман Мельник.

Якщо готовий до інтенсивного навчання та першої роботи в ІТ одразу після завершення навчання - не зволікай. Набір за спеціалізацією Проєктний менеджмент уже розпочато!

Увага! Вивчення англійської мови входить у вартість курсу.
Не вагайся і долучайся до мотивованої команди айтішників, які створюють якісні ІТ-продукти!
І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: https://mre.uspih.vn.ua/ Крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку - каталог футболок.

 

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

 

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

 

Ми у соцмережах:

YouTube

Facebook

Instagram