Веб-дизайн - це просто?!

Професія веб-дизайнера відносно нова на ринку праці, але доволі популярна. Початок даного напряму розпочався в 90-х. На той час всі веб-ресурси містили в собі тільки текст, без красивих та яскравих картинок, різних за розмірами шрифтів, спливаючих слайдерів та інших “спецефектів”. Але все змінилось після 1996 року, поступово з'являлися на ІТ-ринку нові технології, які дали поштовх та розвиток професії веб-дизайнера.
    Не дивлячись, що професія веб-дизайнера набирає все більше обертів, навколо неї не один десяток стереотипів.


    Веб-дизайн - це просто. Більшість вважає, що дана професія не потребує особливих зусиль, малюєш картинки в Photoshop та й на цьому все. Насправді, все глибше, ніж здається на перший погляд. Спочатку необхідно ознайомитись з вимогами замовника, визначити скільки потрібно часу на реалізацію, оцінити цільову аудиторію та ще декілька важливих моментів. Також не зайвим буде вміти працювати з різними ілюстраторами, а не тільки в Photoshop, мати розуміння та навички в верстці.  Як бачимо, насправді професія цікава та мультизадачна.


    Щоб стати веб-дизайнером потрібно мати навики художника. Виникає тільки одне питання - навіщо вміти добре малювати, якщо працювати потрібно не на папері з мольбертом, а в фотошопі чи інших сучасних ілюстраторах. Головна місія веб-дизайнера вміти працювати з ефектами, шарами, шрифтами та іншими “спецефектами”, а не відточувати свої художні таланти з пензликом в руках.


    Веб-дизайнери не приймають участь в вирішенні бізнес-задач проєкту. При старті будь-якого проєкту важлива думка кожного учасника команди, і веб-дизайнер не є виключенням. Він визначає, де і які елементи будуть розташовані, як вони будуть оформлені, яким чином на екрані комп'ютера (ноутбуку, телефону) буде відображатися взаємодія користувача з елементами сайту. Наприклад, як зміниться кнопка у формі при наведенні курсору та інше.

За словами викладача Вінницької ІТ-Академії, Володимира Чубатюка професія веб-дизайнера має багато переваг: цікава творча робота, можливість обирати місце роботи віддалено чи в мальовничому офісі з будь-якого куточку світу, можливість обирати проєкти, можливість кар'єрного зростання, достойна заробітна плата.

 

Де навчатись щоб опанувати професію веб-дизайнера?
    Ми радимо обрати спеціалізацію “ВЕБ-дизайнер. Проектувальник інтерфейсів (UI/UX)” від навчального закладу з гарантованим працевлаштуванням - Вінницької ІТ-Академії.
    За 12 місяців інтенсивного курсу, ви опануєте основні напрямки роботи веб-дизайнера і пройдете шлях від ідеї проєкту до його реалізації з допомогою досвідчених викладачів-практиків. Протягом навчального періоду оволодієте необхідними “хард скілами” та навчитесь працювати з основними інструментами веб-дизайнера. 

Увага! Вивчення англійської мови входить у вартість курсу.
   

Не вагайся і долучайся до мотивованої команди айтішників, які створюють якісні ІТ-продукти!
   

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: https://mre.uspih.vn.ua/ Крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку - каталог футболок.

 

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

 

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

 

Ми у соцмережах:

YouTube

Facebook

Instagram