Deep Dive into English - Англійський суперінтенсив саме для тебе!

Володіння якою мовою наразі необхідне всім?

Можемо посперечатись, що кожен зараз подумав про англійську (особливо, після того, як в Україні англійську можуть запровадити, як офіційну мову ділового спілкування).  Володіння англійською мовою - це вже не просто плюсик в резюме, а обов’язкове уміння для кожного, хто прагне цікавої роботи, кар’єрного росту та гідної зарплати. 

Усі це розуміють, але Україна все ще не говорить англійською. Ми починаємо вивчати англійську з дитячого садка, продовжуємо в школі та ВНЗ, йдемо до репетиторів, на курси, проходимо онлайн навчання - але все ще опускаємо очі коли до нас звертається іноземець на вулиці. Згідно з результатами дослідження TNS - 89% опитаних українців вивчали англійську мову, однак, лише 18% володіють нею на рівні вище середнього. Лише кожен п’ятий має доступ до всієї маси інформації, яку відкриває нам Інтернет, світові ЗМІ, освітні програми та курси і міжнародні бібліотеки тощо.

Досить часті випадки, коли людина усе розуміє англійською, та сказати не може - психологічний бар’єр заважає. Адже ми вчимося читати, слухати, писати англійською, а говорити - ні. Проте, саме вільне спілкування, а не успішно зданий тест ЗНО, має стати метою вивчення мови!

Швидко активізувати мовні навички можливо лише поринувши в англомовне середовище. Говорити настільки часто, наскільки можливо. Спілкуватися з носіями мови. Щодня навчатись мінімум 2 години та розширювати свій словниковий запас актуальними, сучасними фразами. 

Це можливо отримати на курсі інтенсивного вивчення англійської мови “Deep Dive into English” від Вінницької ІТ-Академії. Це твій шанс опанувати мову за 11 тижнів з досвідченими викладачами і переконатися, як сотні тих, хто вже пройшов даний курс, що англійська - це не довго і нудно, а швидко та захоплююче. З перших вуст почуй лише актуальну інформацію про те, як пройти інтерв’ю в міжнародну компанію. Переживи усі ситуації, які трапляються з людиною, яка переїжджає в іншу країну чи змінює роботу. Вивчи 555 нових слів, постійно використовуючи їх протягом курсу. Осягни граматику англійської мови як систему, елементи якої логічно взаємопов’язані, а не зубри правила. “Deep Dive into English” - ти гарантовано підвищиш свою англійську мінімум на 1 рівень! 

Інтенсив “Deep Dive into English” відкриває безліч можливостей перед його учасниками, якщо ви: 

  • кар’єристи, які бажають підвищення або хочуть працювати в міжнародних компаніях 

  • завзяті мандрівники, які мріють побачити світ

  • викладачі, які самовдосконалюються та впроваджують міжнародні традиції науки

  • випускники-бакалаври, магістри та науковці, які бажають продовжити дослідницьку діяльність та отримати вищий науковий ступінь

  • десятикласники, які мріють вступити до престижних навчальних закладів світу

  • програмісти, веб-дизайнери, тестувальники та проджект-менеджери, які хочуть кар’єрного росту та готові працювати на міжнародному ринку

  • SMM та SEO спеціалісти, журналісти, копірайтери та блогери, які хочуть співпраці з іноземними замовниками

  • HR і TA спеціалісти та рекрутери, які бажають достойно презентувати свою компанію на українському та міжнародному ринку, будучи її лицем

  • усі, хто бажає підняти рівень англійської мінімум на один рівень!

Завдяки “Deep Dive into English” студенти, які завершили курс, відкрили для себе нові можливості: Олександр, працюючи програмістом, отримав кращу кар’єрну пропозицію та переїхав за кордон, Руслан - почав працювати QA-спеціалістом в одній з найкращих міжнародних ІТ-компаній, Оксана - відвідала 2 нових країни:  

Володимир: I have been studying in this courses for three months and definitely love the environment and the professionalism that Deep Dive offer to their students. All the teachers are nice, very friendly, and helpful. I met good friends here and enjoy activities that provided. The course is a good place to learn English and improve speaking skills in a short period of time. Highly recommended!

Олександр: Це був реально крутий досвід. Ніколи не міг подумати що вивчення англійської може бути настільки цікавим та захоплюючим. Особлива подяка кожному викладачу. Дуже крутий підхід до вивчення іноземної мови. Буду рекомендувати DDE своїм друзям та знайомим.

Наталя: Дякую за курс всім організаторам та викладачам! Це був цікавий досвід. Нестандартні підходи, творчі завдання, надихаюча атмосфера - все, аби не фіксуватись на помилках, а досягати рівня fluently. Thanks a lot for your work. It was a professional, informative and perfect period!

Тарас: Курс мені порекомендували, що ж, тепер і я його комусь порекомендую:) Це був багатогранний і цікавий досвід для старту говоріння, що дало мені поштовх і впевненість - що ок, виявляється я можу норм говорити і мене зрозуміють. Саме те, що багато говорили, розповідали, і обговорювали  свої думки, свої точки зору на певні теми чи проблеми мені дуже зайшло, тобто не зациклюватися на вивченні слів. Хоча й слова були, але “потрібні” слова, вірніше корисні фрази, зокрема для ІТ.

    Якщо хочеш подолати мовний бар'єр, змінити/отримати роботу, де знання англійської є обов'язковою умовою, спілкуватися з англомовним клієнтом, навчатись за кордоном чи просто подорожувати світом? Не чекай підходящої нагоди - вдосконалюй свій “левел” вже зараз!

Набір вже розпочався. Старт - 19.12.2022 р. Поспішай, кількість учасників обмежена.

Обирай зручний пакет → https://dde.intita.com

Телефонуй: 067-431-19-21 та поринь в англійську з головою!

Більше можливостей вивчати Англійську мову: https://english.intita.com/ 

Спеціалізації із гарантованим працевлаштуванням можна вже отримати з будь-якої точки світу онлайн: https://online.ita.in.ua/ 

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: https://mre.uspih.vn.ua/. Крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку - каталог футболок.

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах: YouTube   Facebook    Instagram   Telegram