English Speaking club - Вхід вільний!

У цей нелегкий для кожного українця час - головне не зупиняти свій розвиток

Кожного, хто бажає опановувати англійську мову, Вінницька ІТ-Академія запрошує відвідувати English Speaking club щосуботи онлайн чи офлайн. 

Англійський розмовний офлайн-клуб проходить, що є прекрасною можливістю побачитися вживу та підтримати одне одного, за адресою - Хмельницьке шоссе, 2а, м. Вінниця. 

Вхід вільний!

Реєстрація за посиланням - обов'язкова!

Та будемо вдячні за благодійні внески на виготовлення сухпайків, які виготовляються волонтерами Вінницької ІТ-академії для наших бійців.

Більше про допомогу українським захисникам та виготовлення сухпайків.

Перед цим команда ІТ-Академії долучилась до реалізації соціального освітнього проєкту для біженців, які постраждали від війни та учасників бойових дій з росією - “Доброго вечора - ми з України!”. У рамках якого надана у безкоштовне використання для організації навчання онлайн-платформа для освітніх провайдерів - https://intita.com/, щоб навчати айтішників з “нуля” із персональним супроводом до працевлаштування та поверненням їх в Україну та для усіх біженців, які постраждали від війни, учасників бойових дій з росією та їх дітей ми надали доступ до наших онлайн-курсів - БЕЗКОШТОВНО!

Більше можливостей вивчати Англійську мову разом з нами: https://english.intita.com/

Хто має бажання допомогти нашій ініціативі, будь ласка, відвідайте сторінку партнера проєкту: Молодіжного центру працевлаштування

ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах: YouTube Facebook Instagram Telegram-канал