Безкоштовний доступ до своїх онлайн-курсів надає Вінницька ІТ-Академія

Щодня, щогодини росія безжалісно знищує безневинних людей, матерів і дітей наносячи смертельні удари по українським містам та селам. Українці, що постраждали від наслідків війни з росією, втрачають дім, рідних та близьких, роботу, а разом з тим і віру в стабільне майбутнє. 

Не секрет, що ІТ-сфера і до повномасштабного вторгнення мала велику кількість плюсів - можливість працювати з будь-якої точки земної кулі, висока заробітна плата, цікаві проєкти, комунікація з абсолютно різними людьми. Зараз же, найбільшою перевагою є - стабільність роботи. Що в умовах війни допомагає не впасти в депресію, коли єдине, на що вистачає сил - безперестанку читати в новини. В такий нелегкий час саме зосередження на будь-яких конкретних задачах дозволяє “залишатися на плаву” і робити менше помилок

“Дуже важливо не занепадати духом та виконувати свою роботу, цим самим, допомагати підійматися економіці України. Ми, зі своєї сторони продовжуюємо працювати та поповнювати лави ІТ-фахівців, які гарантовано отримують роботу за спеціальністю. Розуміємо, що не у всіх є можливість отримувати нові знання на платній основі, тому - співробітники, викладачами, випускниками та студентами Вінницької ІТ-Академії було прийняте рішення запустити та реалізувати соціальний проєкт для біженців, які постраждали від війни та учасників бойових дій з росією - “Доброго вечора - ми з України!”. У рамках цього проєкту відбуватиметься підготовка айтішників із гарантованим працевлаштуванням та поверненням їх в Україну,” - розповідає про соціальну ініціативу керівник проєкту - Олександр Панченко.

Крім того, для усіх біженців, які постраждали від війни, учасників бойових дій з росією та їх дітей ми надаємо доступ до наших онлайн-курсів БЕЗКОШТОВНО на платформі INTITA:

1. English for newbies - курс англійської мови для початківців, рівня А0, А1, тривалістю 17 днів. Впродовж курсу ти: вдосконалиш та запрактикуєш граматичні навички; вивчиш понад 100 нових слів, які необхідно для щоденної комунікації; вже зможеш спілкуватись на побутовому рівні; отримаєш швидкий старт.

2. English marathon - марафон з вивчення англійської мови для учасників рівня А1, А1+, А2, А2+, В1, В1+, тривалістю 2️1 день. Впродовж курсу ти: вдосконалиш та запрактикуєш граматичні навички; вивчиш понад 200 слів, які необхідно для комунікації в ІТ-сфері; впевнено почуватимеш себе при спілкуванні; виховаєш звичку займатися англійською кожний день.

3. Level up your English - курс вивчення англійської мови, рохрахований на учасників рівня В1, В2, тривалістю 10 днів. Впродовж курсу ти: вдосконалиш та запрактикуєш граматичні навички; вивчиш понад 100 нових слів; впевнено почуватимеш себе при спілкуванні.

4. Елементарна математика та Елементи вищої математики - математика потрібна завжди, то ж проходь курси математики, тільки необхідні для майбутньої професійної реалізації теми, виконуй завдання і розвивай свій інтелект щодня.

5. Вступ до програмування - отримай необхідні базові знання про програмування для свого подальшого розвитку.

6. Алгоритмізація та програмування на мові С - цей курс забезпечить тебе розумінням основних принципів та елементів програмування на мові С і базовими навичками основ програмування.

7. Комп’ютерні мережі. Основи - курс розрахований на початківців, що хочуть отримати базові знання про комп’ютерні мережі та їх застосування.

8. Vue.js - курс по прогресивному javascript фреймворку, що застосовується для створення інтерактивних інтерфейсів користувача, розрахований на рівень сильного початківця. 

9. Верстка на HTML, CSS (частина 1, частина 2) - дізнайся що таке верстка та навчися верстати власний сайт по завершенню.

10. Безпека життєдіяльності під час війни - курс допоможе виховати свідоме ставлення до питань особистої безпеки та безпеки оточуючих в військових умовах; виробити навички  визначення небезпечних та шкідливих для життя ситуацій та факторів; навчити прогнозувати можливу обстановку і приймати грамотні рішення в умовах надзвичайних ситуацій.

 

Важливо зауважити, що кожен з цих курсів розроблений викладачами-практиками, які не перший рік успішно працюють в провідних ІТ-компаніях України та світу. Кожне заняття продумане та вибудуване таким чином, щоб дати реальні знання про реальну роботу програмістом, веб-дизайнером, тестувальником чи проєктним менеджером.

Тепере доступ цих курсів матимуть не тільки студенти ІТ-Академії, які гарантовано працевлаштовуються по завершенню навчання.

Також, ми закликаємо розміщувати свої безкоштовні курси усіх бажаючих: викладачів, тренерів, навчальні заклади усіх, хто може поділитися реальним досвідом і знаннями на онлайн-платформі intita.com

І, ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

 

Бажаєте прийняти участь - реєструйтесь: https://uspih.vn.ua/.

Маєте питання - телефонуйте: 067-431-19-21

Email: robotamolodi@gmail.com

Більше про проєкт - тут.

 

Щоб допомогти фінансово ініціативі, будь ласка, відвідайте сторінку партнера проєкту: Молодіжного центру працевлаштування

 

Реєстрація на навчання: https://online.ita.in.ua/