Укранців-біженців чекає робота в ІТ після інтенсивного навчання

Доброго вечора - ми з України! - таку назву має соціальна ініціатива для біженців, які постраждали від війни та УБД з росією, яку започаткували - викладачі і випускники Вінницької ІТ-Академії.

Програма передбачає - створення і постійний розвиток всесвітньої мережі навчальних  офлайн/онлайн центрів підтримки українців, які постраждали від наслідків війни, розв’язаної росією проти українського народу. Особливо тих, які змушені були покинути місця свого постійного проживання.

“росія щодня, щогодини безжалісно знищує безневинних людей, матерів і дітей наносячи смертельні удари по українським містам та селам. Але немає жодного сумніву, що Україна переможе і ми робимо все можливе, щоб кожен українець мав змогу повернутись до повноцінного і гідного життя” - каже Роман Мельник - директор Вінницької ІТ-Академії та ініціатор створення проєкту.

Даний проєкт передбачає - організацію інтенсивного навчання айтішних спеціальностей біженців/переселенців та учасників бойових дій і персональний супровід кожного аж до працевлаштування.

Партнерські організації, фонди в Україні і за кордоном приєднуються до реалізації програми. Айтішники, ІТ-компанії, ІТ-Асоціації - уся ІТ-спільнота чиї експертиза і ресурси дуже важливі для цього проекту вже реєструються на сайті проєкту, щоб наповнити його реальним змістом!

Проект покликаний якнайбільше ресурсів залучити в Україну, а не виводити з неї, перезапустити українську економіку, створюватимуться нові інтелектуальні робочі місця для українців. А все це буде працювати на оборону, стрімкий розвиток України і персональний добробут та гідне життя кожного українця і його сім'ї.

 

“Ми, враховуючи досвід ІТ-Академії з підготовки айтішників із подальшим працевлаштуванням в ІТ-індустрії, розробили інтенсивні програми за чотирма найбільш популярними затребуваними спеціалізаціями - програмування, мануальне і автоматизоване тестування, веб-дизайн і проектний менеджмент. І навчатимемо тих, хто дійсно налаштований змінити своє життя і отримати роботу в ІТ-сфері” - стверджує Олександр Панченко - керівник проєкту, досвідчений викладач і тім-лід. Для цього потрібно мати виключно тільки сильну мотивацію та бажання і зареєструватись на сайті проєкту.

Запрошуємо усіх небайдужх, ініціативних, хто має компетенції або хоче допомогти проєкту, як партнер, бізнес, викладач чи ментор долучайтесь до нашої ініціативи. Кожна, навіть найменша, підтримка зробить Україну сильнішою та наблизить нас до перемоги! 

 

*Саме працевлаштування після навчання і сплата податків в Україні є обов’язковою умовою участі в проєкті. Ми робимо і будемо робити все можливе, щоб кожен українець мав змогу повернутись до рідної Батьківщини і особисто приймати участь в розбудові Великої України! 

 

Якщо у вас виникли побажання чи питання про те, як ви можете долучитись, будь ласка, зв’яжіться з нами:

тел. +38-067-431-19-21

еmail: robotamolodi@gmail.com

Щоб підтримати таку благородну справу, будь ласка, відвідайте сторінку: 

Молодіжного центру працевлаштування

YouTube

Facebook

Instagram