5 незамінних книг і посібників з вивчення Англійської мови для теперішніх чи майбутніх айтішників

Бажаєте вивчати спеціалізовану англійську мову для айтішників?

Представляємо вам серію легендарних підручників для ефективного вивчення англійської мови, як самостійно, так і з викладачем -  English with Vinnytsia IT Academy! В них зібрано більше 10 років досвіду успішного навчання англійської мови айтішників різних спеціалізацій. Must-read для програмістів, дизайнерів, QA, AQA, QC, менеджерів, BI, BA, HR та TA спеціалістів, Project Managers, для викладачів, репетиторів, яких цікавить айтішна тематика, а також для всіх, хто цікавиться ІТ-сферою.

*Замовляйте, як друкований, так і електронний варіант книг в нашій бібліотеці.

 

For Programmers or even Geeks - це 77 змістовних та цікавих занять, які охоплюють усі аспекти IT - від будови комп'ютера і соцмереж до мов програмування та методологій розробки продуктів. Teambuilding, AI, Scrum, Job burnout...  Крім цього підручник підготує вас до поїздки за кордон - релокації, відрядження чи відпустки.

 

First Plunge into IT Slang - як почувати себе у своїй тарілці, спілкуючись з айтішниками, особливості ІТ-бізнесу, успішне інтерв'ю на роботу, Agile - цей підручник підготує кожного/у вже до роботи в ІТ-сфері.

Not for Dummies but for Designers - книга, завдяки якій поряд з удосконаленням англійської дизайнери пізнають світ мистецтва, як традиційного, так і цифрового. Лексика, необхідна для роботи в графічних редакторах та спілкування із закордонними замовниками, успішно вивчається завдяки систематичним та цікавим завданням. Розкриваються особливості спілкування із замовником.

 

A How To for ITeens  - книга, яка ідеально підходить для вивчення англійської мови дітьми віком від 8 до 16 років, яких цікавить сфера інформаційних технологій. Лексика, необхідна для комунікації онлайн - в соцмережах, месенджерах, комп'ютерних іграх успішно вивчається завдяки змістовним заняттям і цікавим завданням. Розкриваються особливості входження в ІТ.

Internet Buzzwording - словник інтернет-лексики, без якої неможливо стати вмілим юзером. Запит, розсилка, проблеми безпеки, налаштування, спливаючі вікна... Впевнені, що можеш перекласти англійською всі ці слова? Придбай книгу, познайомся зі словами та прикладами, їх застосуванням, та перевір себе вправами. Компактний довідничок з захоплюючими вправами може бути гарним подарунком.

*Всі книги підходять для викладання та самостійного вивчення. Більше фото - в альбомі.

Перегляньте демо-версії книг та замовляйте друковані та електронні примірники вже зараз на: https://intita.com/library

Кожного, хто бажає опановувати англійську мову, Вінницька ІТ-Академія запрошує відвідувати English Speaking club щосуботи о 12:30. 

А, хто бажає швидко зануритись у вивчення Англійської мови і отримати гарантований результат - підвищити свої знання на один, ато й два рівні за 2,5 місяці реєструйтесь на інтенсивний курс -  Deep Dive into English.

 

Увесь прибуток від продажу наших книг для айтішників направляємо на підтримку програми працевлаштування в ІТ-індустрії біженців та демобілізованих УБД з росією Доброго вечора - ми з України!

 

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ. Щоб підтримати нашу благородну справу, будь ласка, відвідайте сторінку головного партнера: Молодіжний центр працевлаштування

 

Мрієш стати айтішником гарантовано - реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: +38-067-431-19-21

 

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

 

Ми у соцмережах:

YouTube

Facebook

Instagram