З Новим Переможним 2023 роком!

В цей непростий час для України надзвичайно важливо, щоб ми усі згуртувались і підтримували один одного - кожна українка, українець, український бізнес, влада, громадськість. Так, як це роблять українські захисники вже більше 10 місяців!

Вінницька ІТ-Академія вітає усіх українців з Новим Переможним 2023 роком!

Бажаємо нам усім Перемоги і мирного українського неба над головою!

Хай усі незреалізовані в 2022 році плани здійсняться в 2023 році. Щоб 2023 став - Переможним роком!

Вінницька ІТ-Академія у 2022 запустила і успішно реалізовує ряд соціальних проектів допомоги українцям:

- наймасштабнішу національну програму підтримки українських біженців із індивідуальним супроводом їх до гарантованого працевлаштування в ІТ-індустрії - Доброго вечора - ми з України!

- проект допомоги українським освітнім провайдерам - Надійний освітній тил. Який покликаний допомогти українським носіям знань і компетенцій просувати себе в Інтернеті і ставати ще більш прогресивними і конкурентними на українському та міжнародному освітньому ринку.

- відкрила усім українським айтішникам і тим українцям, які планують увійти в ІТ, доступ до своїх спеціалізованих онлайн-модулів для вивчення Англійської мови для ІТ від А1 до рівня С1 - БЕЗКОШТОВНО із супроводом.

- для усіх, хто бажає опановувати англійську мову, запрошуємо відвідувати English Speaking club щосуботи онлайн чи офлайн - Безкоштовно.

- увесь прибуток від продажу наших спеціалізованих книг і підручників для айтішників направляємо на виготовлення сухпайків для українських захисників.

- спрямувала усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте і ви ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ - Bayraktar. 

- за допомогою волонтерів, розробили безкоштовний онлайн-курс - Безпека життєдіяльності під час війни.

- із громадською організацією "Ветеранський простір" розробляємо онлайн-курс з підготовки волонтерів - Як стати волонтером і допомагати людям.

- Крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку.

В 2023 ми робитимемо все можливе, щоб сформувати Надійний айтішний тил для підтримки українських захисників і наблизити нашу перемогу!

І кожному(ній) українцю, який підпише договір до 24.02.2023 і розпочне навчання у Вінницькій ІТ-Академії в 2023 році даруємо 1000 грн. знижки на будь-який курс для дорослих чи дітей!

 

*ВАЖЛИВО! Не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах:

Facebook - Підписуйтесь на нашу сторінку, хто є у Фб і бажає бути в курсі останніх подій айті-освіти.

Instagram

Telegram-канал

YouTube

 

Щоб підтримати наші благородні справи, будь ласка, відвідайте сторінку:

Молодіжного центру працевлаштування