Формуємо надійний освітній тил

Війна і освіту не обійшла, нажаль… 

У Вінницькій ІТ-Академії наразі, в рамках найбільшої національної освітньої ініціативи - Доброго вечора - ми з України, за ініціативи викладачів, випускників та студентів, запустили ще один проект допомоги українським освітнім провайдерам - Надійний освітній тил. Він покликаний допомогти українським носіям знань і компетенцій просувати себе в Інтернеті і ставати ще більш прогресивними і конкурентними. Для українських репетиторів, курсів, гуртків, навчальних центрів, навчальних закладів - усіх, хто надає освітні послуги і не тільки на українському ринку -  розробляємо сайти-візитки/лендінги - безкоштовно. 

Роботи, в супроводі досвідчених викладачів-практиків, виконують студенти Вінницької ІТ-Академії в рамках виконання курсових проектів під час навчання.

Щоб прийняти участі в програмі підтримки, приєднуйтесь до -  групи українських освітніх провайдерів

Зразки типових студентських робіт, які вже працюють:

https://borzhemsky.intita.com/

https://englishtochka.intita.com/

https://beautydancestudio.intita.com/

https://englishtutor.intita.com/

https://hack.intita.com/

https://oliaphoto.uspih.vn.ua/

курсовий проект - WarMap, який розробила команда студентів із програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів та проджект-менеджерів ІТ-Академії після 4-х місяців навчання.

*Так, як сайти потрібно зробити якісно, а розробляють студенти, які ще тільки навчаються то дедлайни не завжди витримуються))

У Вінницькій ІТ-Академії роблять усе можливе, щоб сформувати надійний айтішний тил для українських захисників:

- і в квітні запустили для біженців, які постраждали від війни з росією, програму підготовки айтішників із супроводом до працевлаштування - Доброго вечора - ми з України;

- відкрили доступи до своїх спеціалізованих онлайн-курсів англійської мови айтішникам і усім тим українцям, хто бажає ними стати.

 

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно


Ми у соцмережах:  YouTube         Facebook      Instagram     Telegram-канал