Англійська для ІТ-компаній

Корпоративне навчання англійської мови наразі, як ніколи, актуальне для компаній. English for IT - Must Have Skill. У більшості фірм, які працюють з іноземними компаніями листування та перемовини ведуться англійською мовою.

Вінницька ІТ-Академія пропонує корпоративне навчання англійської мови, яке дозволяє ефективно навчити персонал іноземної мови.

Ми викладаємо корпоративну англійську мову понад 10 років і успішно працюємо з ІТ-компаніями, дана практика сформувала чітку концепцію та розуміння того, що потрібно від нас і як відповідати вимогам, як менеджменту, так і персоналу компанії.

Ми пропонуємо різні підходи в вивченні корпоративної англійської, ось кілька із них:

“Корпоративний тімбілдінг” - чим краще співробітники ставляться один до одного, тим вище їх продуктивність. Для підвищення згуртованості вашого персоналу ми пропонуємо заняття англійської. Ми впевнені, що ваші працівники добре підібрані і володіють достатніми знаннями іноземної. Таким чином, немає необхідності вчити їх академічним або загальним мовним навичкам. Проте, заняття з англійської можуть бути як чудова мотивація для ваших співробітників.

Незважаючи на те, що у ваших колег є різні хобі та інтереси, процес вивчення англійської мови - цікавий всім. Крім того, навики володіння англійською мовою вимагають постійної практики, оскільки вони легко втрачаються. Спираючись на наш досвід, ми пропонуємо різновид таких активностей, як рольові ігри, англомовні клуби, різні теми для дискусій, «битви» думок та командна робота для якісного та “фанового” відпочинку та тімбілдінгу.

“Курси англійської для підвищення рівня володіння мовою” - наші курси допоможуть співробітникам вашої компанії поліпшити знання та навички англійської мови. Ми пропонуємо професійні теми, що стосуються технологій, роботи в ІТ-компаніях, комунікації з клієнтом та спрямовані на покращення софтскілів. Курс розроблений викладачами Вінницької ІТ-Академії для роботи в компаніях. 

Пропонуємо два-три заняття на тиждень, кожне заняття триває 60-90 хвилин, а курс триває 12-24 місяці. Уроки спрямовані на вивчення  граматичного і лексичного матеріалу та його практичне застосування. 

Процес навчання включає в себе безліч практичних вправ, наприклад, створення презентацій, діалоги, рольові ситуації, дискусії. Основна мета курсу - покращити комунікативні навички та  надати впевненість вільного володіння мовою.

Крім цього, ми також випустили - Книги для самоосвіти айтішників, проводимо “Deep Dive into English” – це унікальний інтенсивний курс для людей, які готові присвятити свої зусилля, щоб опанувати свою англійську та спостерігати вражаючі результати за короткий проміжок часу, проводими онлайн-навчання співробітників і командоутворення - це підхід до вивчення англійської мови за допомогою онлайн-платформи, організовуємо підготовку до "асесментів"  і тестування рівня англійської мови та сертифікацію співробітників.

Переваги співпраці з нами:

  • досвідченні викладачі Вінницької ІТ-Академії, а також носії мови, які проводять заняття для працівників, як з високим так і середнім рівнем володіння англійської мови також розроблені програми для початківців, яким потрібно швидко підвищити свій рівень і відповідати стандартам компанії;
  • різні викладачі - різні підходи, що є плюсом, адже не звикаєш до однієї манери викладання і швидше опановуєш іноземну;
  • виїзд викладача для проведення занять в офісі компанії не тільки заощадить час, а й сприятиме мотивації співробітників;
  • заняття проводиться виключно в той день, коли заплановано згідно графіку - ви не залежете від однієї людини;
  • можливість закріплювати отримані знання на практиці. Корпоративні курси англійської дають можливість персоналу використовувати отримані знання безпосередньо на своєму робочому місці;
  • ми викладаємо корпоративну англійську для компаній понад 10 років, тому ми знаємо, які теми актуальні і необхідні для програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів, проджект-менеджерів та інших спеціалістів;
  • власна CRM система, яка допомагає перевіряти домашнє завдання та відстежувати процес навчання;
  • усім українським айтішникам ми відкрили доступ до своїх спеціалізованих онлайн-матеріалів для вивчення Англійської мови від 0 до рівня С1 - БЕЗКОШТОВНО;
  • кожного, хто бажає опановувати англійську мову, Вінницька ІТ-Академія запрошує відвідувати English Speaking club офлайн чи онлайн.

Корпоративна англійська від Вінницької ІТ-Академії - гарна інвестиція в майбутнє компанії. Ми знаємо, що вам потрібно, і з задоволенням візьмемося за підготовку ваших співробітників.

Більше можливостей вивчати Англійську мову разом з нами: https://english.intita.com/ 

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: https://mre.uspih.vn.ua/. Крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку - каталог футболок.

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах: YouTube   Facebook    Instagram   Telegram