Школа Хакерів = Дорога в ІТ

В бурхливі і одночасно складні часи ми живемо! Технології розвиваються шаленими темпами. Те, що вчора було новим і прогресивним, сьогодні стає звичним і буденним. З’являються нові професії, а деякі старі — відмирають. Система освіти не встигає за змінами у суспільстві та технологіях. І найшвидшими темпами зростає сфера інформаційних технологій (ІТ-сфера).

Інформаційні технології не тільки дуже швидко розвиваються, але й проникають практично в усі сфери людського життя. Так, нікого зараз не здивуєш комп’ютерною програмою діагностики хвороб, професією веб-дизайнера, гаджетами для спорту чи системами типу “розумний будинок”. Настають часи, коли досягнути успіху в будь-якій сфері без використання комп’ютерних технологій стає майже неможливо. 

Звісно, важливо вміти використовувати комп’ютер у своїй діяльності, але що робити, якщо необхідну вам програму ще не створено? Як розповісти про себе, свою діяльність чи продукцію, не маючи власного сайту? Соцмережі, кожна зі своїми обмеженнями, далеко не завжди зручні для цього. Відповідь проста: звернутися до спеціалістів — програмістів, які напишуть програму чи створять будь-який сайт за вашим смаком. 

Ось чому професія програміста набуває все більшої й більшої популярності. Айтішники стали потрібними в таких сферах, де, здавалося б, використати комп’ютер немає ніякої можливості, це престижна й високооплачувана робота. Окрім того, це ще й дуже цікава професія, яка іноді вимагає й фантазії, і художніх здібностей, і сміливості та оригінальності мислення. Наприклад, щоб створити навіть простеньку комп’ютерну гру, слід продумати її сценарій, зовнішність та поведінку персонажів, загальне оформлення тощо. Це не так просто, як іноді здається на перший погляд, але це дуже захоплює. Окрім того, комп’ютерні ігри - це далеко не тільки розваги. Зараз дуже популярними є розвиваючі, логічні, стратегічні ігри, авіа- чи автомобільні симулятори тощо. Навчатися, граючись - що може бути цікавіше? Тільки створити таку гру власноруч! :)

Створювати сайти не менш цікаво. Звісно, можна скористатися якоюсь популярною CMS-кою і створити сайт на основі стандартного шаблону, але в ньому не буде ніякої оригінальності, та й важко підібрати шаблон, який задовольнятиме абсолютно всі ваші потреби. Зате написання вашого сайту “з нуля” дає можливість зробити його впізнаваним серед сотень інших на таку ж тематику. Такий сайт буде якнайкраще виражати вашу індивідуальність та демонструвати серйозний підхід до того, чим ви займаєтесь.

Отже, якщо ви все ще вагаєтесь, варто вивчати програмування чи не варто, наша відповідь — варто! І починати можна ще зі школи. Займаючись програмуванням навіть 2-3 рази на тиждень, ви вже до закінчення школи отримаєте базові знання в цій сфері, розвинете логіку та вміння проектувати, зможете написати свої перші програми чи створити власний сайт. Нехай це не буде щось масштабне (хоча чому б ні?), але це, без сумніву, буде ваше — ваша творчість, ваші досягнення, ваші перші успіхи. Зробити перші успішні кроки в обраній професії ще в школі — це значна “фора” і можливість швидко збудувати кар’єру в ІТ-сфері та досягти фінансової незалежності.

Якщо ви всерйоз зацікавились тим, як стати програмістом, або хочете спробувати себе в цій якості, Школа Хакерів від Вінницької ІТ-Академії — саме те, що вам потрібно! У нас ви на цікавих прикладах навчитеся створювати програми мовою С++, розробите дизайн і напишете власний сайт, а також вдосконалите свої знання з англійської мови. Ми намагаємося робити навчальну інформацію максимально доступною та цікавою — так вона легше запам’ятовується і, навіть, складні речі стають зрозумілими. А заняття з англійської спеціально побудовані так, щоб ви не тільки вивчили необхідні терміни з ІТ-тематики, але й навчилися використовувати їх на практиці, моделюючи діалоги з іноземними колегами чи замовниками. 

Отже, Школа Хакерів у Вінницькій ІТ-Академії — це вірний крок у напрямку до того, щоб стати справжнім айтішником!

Бажаєте, щоб ваша дитина відчула на собі, що таке якісна онлайн/офлайн чи змішана освіта, реєструйтесь на новий набір Школи Хакерів

Швидка консультація за тел.: 063-189-22-56

сайт: hack.intita.com

Ми вирощуємо таланти! 

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах:    YouTube     Facebook     Instagram     Telegram-канал    Slack-спільнота