Для українського бізнесу - сайти безкоштовно!

Кожна справа, якою б вона не була великою чи малою, в умовах війни є вагомою і необхідною підтримкою для нашої країни. Економічний тил сьогодні, як ніколи, важливий та наближає перемогу над ворогом.

За ініціативи викладачів, випускників та студентів Вінницької ІТ-Академії, ВМГО "Молодіжний центр працевлаштування" та української освітньої платформи INTITA аби підтримати український малий та середній бізнес - запустила проект допомоги українським освітнім провайдерам - Надійний освітній тил в рамках найбільшої національної освітньої ініціативи - Доброго вечора - ми з України. Програма покликана допомогти українським носіям сучасних знань і компетенцій вийти на якісно новий рівень присутності в Інтернеті. Крім того - це унікальна можливість для Вас ставати більш прогресивними і конкурентними, використовуючи сучасні практики організації своєї діяльності за допомогою освітньої платформи - INTITA.

Сайти, в супроводі досвідчених менторів, виконують студенти Вінницької ІТ-Академії в рамках виконання курсових проектів під час навчання.

З роботами наших студентів, сайтами які уже успішно працюють Ви вже можете ознайомитись:

Сторінка для відомої на всю країну фітнес-тренерки Марини Боржемської

       

 

Сторінка розмовної студії вивчення англійської мови «English Tochka»

       

 

Сторінка талановитих тренерів студії танців «Beauty danse studio»

       

 

Сторінка автора і викладача підручників та онлайн курсів англійської мови Алли Бобрук

       

 

Сторінка творчої фотографині Ольги Пилипенко

       

 

У цьому списку може бути і Ваш сайт! 

Якщо Ви репетитор, тренер, коуч, керівник курсів, гуртків, навчальних центрів, навчальних закладів або Ваша компанія невпинно розвивається і навчається, скористайтесь можливістю замовити розробку сайту-візитки/лендінг сторінки – БЕЗКОШТОВНО!

Ми розробимо для Вас сайт-візитку/лендінг, який детально розповість про Вашу пропозицію, команду - про все, що важливо для розвитку Вашої справи. Виконаємо дизайн та розробку з урахуванням усіх вимог та Ваших побажань. Достатньо буде якщо Ви просто дасте опис вашої ідеї/продукту, який потрібно розробити, все інше зробимо ми)

Щоб прийняти участі в програмі підтримки, приєднуйтесь до -  групи українських освітніх провайдерів та заповніть просту Анкету на сайті

“Оскільки сайти потрібно зробити якісно, а розробляють студенти, які ще тільки навчаються то дедлайни не завжди витримуються))” -  жартує Тамара Панченко, керівниця проекту, викладачка Вінницької ІТ-Академії.

Вінницька ІТ-Академія готова стати опорою для всіх тих, хто вірить у перемогу України та наближає її щогодини. 

Раніше ми  відкрили доступи до своїх спеціалізованих онлайн-курсів англійської мови айтішникам і усім тим українцям, хто бажає ними стати.

       

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах:    YouTube     Facebook     Instagram     Telegram-канал    Slack-спільнота