Літній ІТ-Табір 2022 (для дітей 9-17 років. 2 зміна)

Перша липнева зміна ІТ-табору для дітей ві Вінницької ІТ-Академіїї в самому розпалі! Навчання. Розваги. Спорт. Творчість. Командні ігри. На все знаходимо час.  

Отримавши купу позитивних відгуків від учасників першої зміни ІТ-Табору і відповідаючи на запити батьків ми вирішили зробити другу - серпневу зміну.

ІТ-Табір буде працювати для дітей двох груп: 

  • для тих,  що мріють стати дизайнерами і малюють, як тільки олівець потрапляє до рук;

  • тих, що відчувають в собі крутих кодерів і скрипти народжують, як тільки поблизу з'являється клавіатура;

А ще, наші таборівці отримають безліч нових вражень та незабутніх спогадів, які будуть гарним спогадом для кожної дитини. 

Вінницька ІТ-Академія створює комфортні умови для прояву творчості, лідерських навичок, критичного мислення та заведення нових знайомств. Діти працюють з викладачами-практиками, які допомагають розвинути технічні здібності, ідеї, потенціал дітей.

На кожному занятті вони дізнаються  щось нове.  Вивчають інтернет-програмування, особливості сучасного дизайну, покращують знання з англійської мови, розвивають логічне мислення. Кожного дня діти займаються спортом із професійним тренером аби покращити стан здоров’я і зміцнити м’язи.

Діти активно змагаються, приймаючи участь у різноманітних цікавих конкурсах, навчаються працювати в команді, а відтак - підтримувати та допомагати один одному. 

Щотижня у дітей - день відпочинку присвячений розвагам - змістовне навчання можливе при гарному відпочинку)) Наш досвід в організації таборів з 2017 року дає впевненість, що діти не нудьгуватимуть і змістовно те невимушено проведуть час.

У ІТ-таборі від Школи Хакерів Вінницької ІТ-Академії діти:

  • поринуть у атмосферу змістовного фану на 4 тижні;

  • навчатимуться у викладачів-практиків;

  • розроблять свій перший сайт;

  • знайдуть нових друзів-однодумців;

  • круто та драйвово проведуть час; 

  • відпочинуть та зарядяться позитивними емоціями;

  • познайомляться з провідним ІТ-компаніями;

  • приймуть участь у безлічі командних ігор, квестах та змаганнях;

  • зміцнять своє здоров’я;

  • отримають заряд позитиву на цілий рік.

 

ІТ-табір Вінницької ІТ-Академії відкриває свої двері для дітей віком від 9 до 16 років. 

Таборування триває - 4 тижні, 5 разів на тиждень, по 8 годин в день з 1 серпня 2022 року. 

Заняття відбуваються в комфортних, обладнаних аудиторіях та на природі. Приміщення обладнане бомбосховищем. У вартість входять обіди.


    Реєструйтесь: https://hack.intita.com/#itcamp

Для швидкої консультації телефонуйте: +38-067-431-19-21


Ми у соцмережах:

YouTube    

Facebook    

Instagram 

 

*І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: Bayraktar, крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку - каталог футболок.