Єробота - Єсайт

У Вінницькій ІТ-Академії добре знають, що таке відкриття бізнесу з нуля. Тому навчальна рада ІТ-Академії прийняла рішення підтримати нову програму Уряду України - єРобота для створення або розвитку власного бізнесу - це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць.

Ми маємо на меті допомогти українським підприємцям, які отримали чи отримуватимуть гранти в рамках даної урядової програми, і забезпечити їх важливою конкурентною перевагою - присутністю їхнього нового бізнесу в Інтернеті. Ми розробимо кожному з учасників програми Єробота, хто потребує, сайт з продажу їхніх товарів чи послуг та проведемо інтенсивне навчання із використання Інтернету, як ефективного каналу залучення клієнтів.

Якщо ви учасник програми єРобота і бажаєте отримати нашу допомогу, приєднайтесь будь ласка до Каналу і заповніть просту Анкету.

Ми переконані, що тільки разом і за підтримки один одного ми зможемо сформувати надійний тил для українських захисників, а відтак - забезпечити собі і нашим нащадкам мирне, успішне та щасливе майбутнє!

Раніше, в рамках найбільшої національної освітньої ініціативи із супроводом кожної/го учасника до працевлаштування та сплати податків в Україні - Доброго вечора - ми з України, за ініціативи викладачів, випускників та студентів Вінницька ІТ-Академія аби підтримати український малий та середній бізнес - запустила проект допомоги українським освітнім провайдерам - Надійний освітній тил:

Крім того, ми відкрили доступи до своїх спеціалізованих онлайн-курсів англійської мови айтішникам і усім тим українцям, хто бажає ними стати.

      

 

*ВАЖЛИВО! - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах:    YouTube     Facebook     Instagram     Telegram-канал    Slack-спільнота