Deep Dive into English - чудова можливість прокачати свої мовні навички швидко і результативно.

Думаєте, що вчити іноземну мову — завдання складне і суперсерйозне? Все залежить від Вашого настрою, головне щоб Вам був цікаво вчитись. Заняття на курсі Deep Dive проходять динамічно, змістовно і пізнавально. Наші студенти мають унікальну можливість зануритись в англомовне середовище з нейтів спікером. Заняття проходить з залученням кожного слухача в процес спілкування. Багато уваги приділяється говорінню та вимові. І це є важливим складником володіння мовою, адже цей аспект важко тренувати самому. А ще заняття в групі дозволяє прокачати Ваші комунікативні навички. Саме навчання є цікавим, воно підбадьорює, робить вас активними, ви отримуєте задоволення від того, що дізнаєтесь щось нове.

На курсі інтенсивного вивчення англійської мови "Deep Dive into English" від Вінницької ІТ-Академії ти матимеш можливість опанувати мову за 11 тижнів з допомогою досвідчених викладачів і носіїв мови. Наші випускники, підтверджують, що вивчення англійської мови може бути не тільки корисним, але і захоплюючим досвідом.

Відгуки наших випускників про курс: 

Богдан Прус,  Covent IT Flutter developer

"Найкращий курс на якому я був коли небудь у своєму житті"

Тетяна Вакула, Legal officer  IRC​​​​​​​

"Хочу подякувати за такий професійний курс. Майстерність Ваших викладачів на самому високому рівні. Дуже цікавий і змістовний учбовий матеріал. Максимум корисних знань і безліч практики. Завдяки курсу мені вдалось значно підняти свій рівень англійської мови. Це дуже допомогло мені у роботі."

Анастасія Майданська

"Найбільш продуктивними та цікавими виявитись офлайн заняття - актуальний матеріал, жива подача, сприяння вільному спілкуванню англійською."

Карман Дмитро, Asta.mobi 

"Хороший курс, много разговорного английского"

Наталя Телентюк

"В цілому сподобалось"

Похольчук Олена, PM

"Сподобався курс, підхід та люди які були на курсі)"

Наші студенти регулярно займались і мають хороший результат. І не забувайте, що після проходження курсу Ви не лише покращуєте свої знання, а ще й отримуєте відповідний сертифікат із зазначенням рівня https://intita.com/certificate/918/354.

Детальніше про сертифікацію на https://intita.com/news/proidi-testuvannya-ta-otrimai-sertifikat-yakii-pidtverdzhue-tvii-riven-angliiskoi_1674506064

Обирай зручний пакет → https://dde.intita.com

Більше можливостей вивчати англійську: https://english.intita.com/

Швидка консультація за тел.: +38-067-431-19-21

Крім того, для покращення своєї англійської, можна використовувати спеціалізовану літературу, яку розробили професійні викладачів ІТ-Академії.

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах:    YouTube     Facebook     Instagram     Telegram-канал    Slack-спільнота