U Hack — хакатон нагальних цифрових рішень для України

Технологічна громадська організація SocialBoost завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проєкту «Hack for Ukraine»,  організовує хакатон U Hack. Він присвячений розробці рішень з кібербезпеки, інформаційної гігієни, розв'язання питань ВПО, організації гуманітарної допомоги. Реєстрація учасників та менторів відкрита на сайті та триває до 6 листопада, а сам хакатон відбудеться з 2 по 13 листопада 2022 року.

Російське повномасштабне вторгнення змусило українців по-новому розставити пріоритети. Наразі всі сили громадян спрямовані на досягнення перемоги. Проте боротьба триває не тільки на фронті: тисячі людей залучені в галузях, успіх яких впливає на стійкість країни.

Хакатон U Hack — це можливість модернізувати ті сфери нашого життя, які є надактуальними зараз, в часи війни. Вдосконалення напрямів кібербезпеки, протидії дезінформації, допомоги переселенцям, гуманітарної підтримки — це складові нашої перемоги. І ми можемо її прискорити.

До участі в хакатоні запрошуються громадські активісти, волонтери, робітники соціальних сфер, представники місцевого самоврядування, ІТ-розробники, програмісти, ентузіасти і новатори, сповнені ідеями. Подавати заявку можуть як індивідуальні учасники, так і готові команди.

U Hack проходитиме в два етапи. Протягом першого, з 3 по 5 листопада, учасники відвідають декілька онлайн-лекцій від професійних експертів та познайомляться з командними менторами. 8 листопада будуть оголошені учасники, які потраплять на офлайн-фінал 12-13 листопада у Києві. Там учасники зможуть представити власні розробки, присвячені розвитку одного з напрямів: кібербезпека, інформаційна гігієна, запити ВПО, гуманітарна допомога. Завершиться U Hack оголошенням переможців, які отримають винагороди від tech-партнерів і можливість імплементувати розробки за підтримки державних структур.

 ДОВІДКА:

SocialBoost — українська технологічна громадська організація, діяльність якої спрямована на розвиток ІТ-проєктів із соціальним впливом та створення цифрових рішень для розвитку економіки країни.

Посольство Великої Британії в Україні — офіційне представництво Великої Британії в Україні, яке сприяє зміцненню британсько-українських торговельних зв’язків, надає консульські послуги громадянам Великої Британії в Україні та реалізує широку двосторонню програму співпраці в сфері безпеки.

 

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: https://mre.uspih.vn.ua/. Крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку - каталог футболок.

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах: YouTube Facebook Instagram Telegram-канал