російська версія, слідуй за російським воєнним карабльом

 

Українська освітня платформа ІНТІТА відправила російську версію сайту услід за російським воєнним кораблем. Це стало наступним кроком після того, як компанія опублікувала список російських освітніх сервісів, які мають бойкотувати українці, українські компанії і весь цивілізований світ.

 

Як повідомив співвласник і технічний директор платформи Олександр Панченко: “Я виріс у російськомовному середовищі, спілкувався російською мовою. Але після усіх звірств росіян - вбивств, катувань, згвалтувань жінок і дітей, безжалісних бомбардувань мирних сіл і міст, викрадень мирних українців і вивезення їх на територію росії і при тому, що все це відбувається за переважної підтримки російських цивільних громадян -ми розуміємо, що абсолютно нічого спільного не хочемо мати з цією країною її мовою, освітою, культурою - усім російським. І це - навіки! Маємо надію, що інші українські онлайн-ресурси, навчальні заклади, курси, гуртки, компанії і організації теж приєднаються до нашої ініціативи”.

 

Перед цим команда проекту вирішила надати свій сервіс у безкоштовне користування для українських навчальних закладів, викладачів, курсів, гуртків, компаній, організацій тощо. І долучилась до реалізації соціального освітнього проєкту для біженців, які постраждали від війни та учасників бойових дій з росією - “Доброго вечора - ми з України!”. У рамках якого надана у безкоштовне використання для організації навчання онлайн-платформа для освітніх провайдерів - https://intita.com/, щоб навчати айтішників з “нуля” із персональним супроводом до працевлаштування та поверненням їх в Україну.

 

Тел. +38067-431-74-24

Email: intitavn@gmail.com

https://www.facebook.com/intita.it 

 

Сторінка, де можна підтримати благодійні проєкти:

Молодіжний центр працевлаштування