Обери свій власний шлях до успішного майбутнього

 

Нажаль, війна в Україні триває. Забирає життя. Руйнує міста і села. Наносить невимірну шкоду економіці України. В такі страшні часи особливе значення має підготовка дітей до майбутнього дорослого життя. Навчання і освіта дітей зараз - це наш фронт. Наш обов'язок перед тими, хто захищає нас зі зброєю в руках. Нашим дітям розбудовувати країну після перемоги. Зараз ми формуємо націю, яка буде Україною майбутнього.

І вже ні для кого не секрет і не викликає жодних сумнівів, що майбутнє в ІТ-технологіях. Ця війна довела, що розвинута технологічна країна і мужність її воїнів - може і дає відсіч любій скаженій орді з технологіями минулих віків.  

Крім того, сфера ІТ за останні роки зайняла перші позиції у світі за розвитком та продовжує впевнено рухатись уперед. Ринок ІТ-послуг пропонує безліч вакансій для спеціалістів різних напрямків, як для початківців, так і для висококваліфікованих спеціалістів.

Ми з гордістю можемо написати: “Ми навчимо дітей жити в майбутньому! Ми проведемо їх в світ ІТ-технологій".

Ми - це Школа Хакерів Вінницької ІТ-Академії.  Чому саме ми? Бо це досвід 12  років успішного навчального процесу. Це підготовка прогресивних айтішників уже зі школи. Це можливість спробувати і зрозуміти, який багатий світ ІТ, щоб обдумано вибрати напрямок і по завершенню школи вже мати професію, яка дозволить мати гідну фінансову підтримку і  до якої лежить душа. Звісно можна піти провчитись 5 років, перемучитись і потім зрозуміти, що це не твоє. Дарма витрачений час не повернеш. 

Ще один важливий момент, який притаманний саме цій індустрії. Навчання все життя! І ми вибудовуємо навчальний процес саме таким чином. Як будуються самі високі хмарочоси. Поверх за поверхом. Один шар знань є основою для наступного. За час навчання в  нас діти вивчають - Логіку, Математику, Інтернет програмування (HTML, CSS), Програмування на алгоритмічних мовах С\С++, Веб-дизайн, Англійську мову для ІТ, Бази даних, JS, PHP, програмування Arduino, тестування і робота в команді тощо. В Школі Хакерів викладання сучасних предметів, збалансоване поєднання теорії та практики і дружня атмосфера. Все для того аби розкрити талант кожної дитини і дати їй зрозуміти, що насправді представляє собою ІТ-сфера і як взаємодіють різні напрямки в ній, щоб краще усвідомлювати свій майбутній професійний вибір.

І так ми впевнені в собі, бо, крім мотивованих учнів, в нас є професійні викладачі-практики для яких викладання - поклик душі і соціальна місія. Ми всі - це велике коло однодумців. Викладачі не просто діляться своїм безцінним досвідом і надають практичні знання, а супроводжують кожного в цікавий і прогресивний світ ІТ. Кожна нова тема вивчається на практичних прикладах, щоб потім втілити  у реальні проекти.  Діти вчаться приймати рішення, аналізувати, порівнювати і оцінювати інформацію з будь-яких джерел, бачити проблеми, ставити питання, висувати гіпотези та оцінювати альтернативи, робити усвідомлений вибір, приймати рішення та обґрунтовувати їх та брати за них відповідальність.


І це є головною філософією навчання в нас. Якщо Ви бачите Ваша дитину інтегрованою в світ майбутнього, здатною незалежно мислити і впевнено крокуючою до успіху  своїм шляхом - реєструйтесь в нові групи Школи Хакерів

Ми вирощуємо таланти! 

 

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21

сайт: hack.intita.com

 

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам! Підтримайте ініціативу Вінницької ІТ-Академії допомоги ЗСУ: https://mre.uspih.vn.ua/

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно

 

Слідкуйте за нами у соцмережах: 

YouTube    

Facebook      

Instagram     

Telegram-канал