Літній ІТ-Табір - змістовний час і незабутні враження

Давайте подаруємо нашим дітям незабутні враження, змістовний час і нових друзів-однодумців цього літа.

Лише раз на рік Школа Хакерів  відкриває такий захоплюючий сучасний світ інформаційних технологій в Літньому ІТ-Таборі. Де навчальний змістовний фан поєднується з новітніми інформаційними технологіями та прогресивними європейськими підходами до навчання. Привітний персонал і викладачі-практики Вінницької ІТ-Академії щодня ділитимуться з дітьми позитивними емоціями і корисними знаннями!

Що ми будемо робити? - спитаєте Ви.

Вивчатимемо графіку та дизайн, логіку, алгоритмізацію та програмування, плюс новинка цього року - управління, конструювання і програмування дронів.

“АГОВ! Давайте будемо пам'ятати, що все ж таки ЛІТО і дітям потрібно відпочити)” - скажете Ви. Ми цілком і повністю погоджуємося із Вами, тому підготували нашим таборівцям розваги і творчі конкурси, спорт і рухливі ігри на свіжому повітрі, походи в ліс - де діти зможуть на повну набратися сил та натхнення, насолодитися живописними краєвидами.

Кожен день в ІТ-Таборі, дуже насичений на приємні події та цікаві знання.

Це унікальний шанс Вашій дитині зануритися у сферу ІТ і, можливо, далі розвиватися в ній, прокладаючи свій особистий шлях успіху, а ми їй в цьому допоможемо. Також - це гарна можливість познайомитись з однодумцями і знайти собі нових друзів що дуже важливо в соціалізації кожної дитини.

Для кого Літній ІТ-Табір? 

Для дітей від 9 до 17 років. Заняття проходять в комфортних, спеціально обладнаних аудиторіях в компанії креативних викладачів і щодня активності на природі. ІТ-Табір триває - 4 тижні, 5 днів на тиждень, по 6 годин щодня.

Неймовірна пригода на все життя! Саме такими словами описують свої враження попередні таборівці і просять записати їх одразу на наступний рік:

  • “Красно дякую за організацію навчання та активностей для наших діток, а особливо за професіоналізм☝️☝️☝️, натхнення та віддачу з якою працювали викладачі та вихователі! До зустрічі наступного року!”

  • “Дуже вдячні всій команді Школи Хакерів за щасливі очі нашої дитини!!! Це був чудовий та незабутній місяць, сповнений нових знань та емоцій. Спасибі!” - батьки Діми

  • “Я безмежно вдячна за гарну можливість цікаво та пізнавально провести час, нових друзів та знання, і за гарні емоції. Чекаємо продовження.”

Що далі?

Для нас важливо, що крім отриманих знань та емоцій, багато дітей знайшли тут справжніх друзів.

Кожен учасник Літнього ІТ-Табору отримує знижку на навчання в Школі Хакерів Вінницької ІТ-Академії і зможе продовжити свій шлях до успіху!

Записуйтесь у Літній ІТ-Табір від Школи Хaкерів!

Тут діти заряджаються терабайтами цікавої інформації, розвинуть свої творчі здібності та ідеї, створять свої власні сайти, навчаться управляти сучасними дронами  :-)

Не пропустіть цей шанс для вашої дитини вже цього літа почати програмувати своє майбутнє! 

Кількість місць обмежена - реєструйтесь: https://hack.intita.com/#itcamp

Швидка консультація за тел.: +380631892256

Ми вирощуємо таланти!

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам

Ми у соцмережах: YouTube     Facebook     Instagram    Telegram-канал   Slack-спільнота