Англійська в Україні - мова міжнародного спілкування, нарешті…

Кабінет Міністрів підготував законопроект, який закріпить англійську як мову міжнародного спілкування в Україні, а також розробляє рішення, що сприятимуть доступності вивчення англійської для всіх бажаючих. Володимир Зеленський пропонує підвищити рівень володіння англійською громадянами України шляхом інтеграції мови в буденність та підвищення рівня її вивчення в закладах освіти.

Англійська мова має велике значення в різних сферах життя, зокрема у бізнесі, туризмі, освіті та культурі. Англійська є офіційною мовою в 58 із 196 країн світу, вона може бути в нагоді як на роботі, так і під час відпочинку. 


У Вінницькій ІТ-Академії добре усвідомлюють важливість володіння англійською мовою в ІТ-сфері, зокрема, і інтегрували вивчення англійської на всіх факультетах, де вивчають - Програмування, Автоматизоване тестування, Ручне тестування, Веб-дизайн та Проєктний менеджмент. А з третього курсу навчання окремих дисциплін та ведення документації і комунікація на проєктах ведуться виключно англійською. Щоб за період навчання сформувати всі необхідні мовні навички для ефективного спілкування та листування з колегами і партнерами на професійні теми. Вивчити особливості написання супровідної документації, робочих листів та резюме, а також навичок, необхідних для успішного проходження інтерв'ю англійською мовою.

Крім того, кожну суботу проводяться Speaking Club, де всі бажаючі можуть прокачати свій розмовний рівень. Або ж пройти тестування і отримати сертифікат, який підтверджуватиме рівень володіння іноземною.
 

Більше можливостей вивчати англійську: https://english.intita.com/

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах: YouTube     Facebook     Instagram    Telegram-канал   Slack-спільнота