AI-інструменти для навчання

Вінницька ІТ-Академія рекомендує перелік (постійно оновлюється) AI-інструментів для роботи з текстом, графікою, фото та відео, щоб зробити процес навчання максимально ефективним. Їх використання допоможе заощадити купу часу та збільшити продуктивність.

tl;dv - Інструмент, який допоможе записати та підсумувати зустрічі з клієнтами та командою.

Steve.AI - Відеомейкер, який допоможе створити відео й анімацію за лічені секунди.

Autodraw.com - Інструмент для автоматичного малювання. За допомогою алгоритмів ШІ редактор намагається вгадати, що ви намалювали, та пропонує замінити «какарулі» на чіткі векторні зображення.

Imglarger.com - Покращить якість фотографій і збільшить зображення до 8K за допомогою ШІ без втрати їхньої якості.

Resumaker.ai - Створить ідеальне резюме за лічені хвилини. Платформа використовує ШІ, щоб перевірити вашу історію роботи, освіту та таланти, щоб створити індивідуальне резюме, яке найкраще підкреслює ваші повноваження. Також пропонує доречні слова та абзаци, які підходять для конкретної посади. 

Durable - Потужна платформа для розробки сайтів на основі технології штучного інтелекту. Пропонує широкий спектр функцій, зокрема налаштовувальні шаблони, інструменти дизайну з перетягуванням, вбудовані інструменти SEO-оптимізації тощо. 

TinyWow - Набір безплатних онлайн-інструментів, які допоможуть підвищити продуктивність, зокрема створення документів, ведення нотаток, складання списків і конвертацію та об'єднання файлів.

FreeConvert - Конвертуйте відео, зображення, аудіофайли та електронні книги.

Bard - Допоможе у виконанні різноманітних завдань, зокрема генерувати текст, перекладати, писати різні види творчого вмісту та інформативно відповідати на запитання.

Talk to Books - У сервісі можна поставити будь-яке запитання та отримати на нього відповідь, яке шукатимуть серед 100 000 книг. 

Opus clip - Це інструмент редагування відео на основі ШІ, який в один клік перетворює довгі відео на вірусні короткі. Використовуючи власну модель контролю на базі найновішої версії GPT, аналізує й обирає найкраще з різних частин відео та плавно переставляє їх, поєднуючи в один короткий ролик. Шукати частини відео можна за ключовими словами. Також інструмент автоматично додає відповідні емодзі, щоб виділити важливу інформацію. Підтримує англійську, німецьку, французьку, португальську та іспанську мови. У майбутньому додадуть ще більше мов. Є безплатна пробна версія, яка дає можливість завантажити відео на 90 хв і зробити з нього до 30 кліпів. Також є місячний безплатний план із 60-хвилинним завантаженням відео з обмеженим доступом до функцій і водяними знаками на відео.

Klap - Як і попередній інструмент, Klap теж використовує штучний інтелект, щоб  вибрати найбільш захопливі та цікаві частини з відео. Але його перевага в тому, що підтримує 52 мови. Klap дає змогу спробувати його за допомогою одного безплатного пробного відео. Він має автоматичний рефреймінг, генерує динамічні підписи, дає змогу налаштувати рамки, шрифти, кольори тощо. 

Clip Fm - Цей інструмент працює лише з англійською мовою. Також знаходить найкращі частини, такі як запитання та відповіді, ключові ідеї, цитати та гумор, а також оптимізує тривалість кліпу. Початковий план — до 10 год вмісту на місяць і зазвичай створює 50–100 кліпів.

Vizard AI - Також за допомогою ШІ скоротить довге відео для TikTok, Instagram і YouTube Shorts. Цей інструмент надає користувачам можливість вручну вибирати моменти з відео, які вважають ключовими. Безплатна версія дає змогу користувачам завантажувати відео до 300 хв та створювати 10 проєктів. Доступні 16 мов, але української нема. 

Qlip - Крім звичайного набору можливостей, цей інструмент прибере зайві звуки. Підтримує лише англійську та французьку. Можна користатися безплатно протягом двох тижнів і зробити коротких відео загальною довжиною 120 хв, але вони матимуть водяний знак. 

Vidyo AI - Простий інтерфейс, штучний інтелект зробить усе за вас. Єдина — працює поки тільки з англійською мовою, тобто не можна зробити підписи та завантажити назви українською. Безплатно можна обробляти до 75 хв відео на місяць.

Bit.ly — AI-перекладач відео.

Jitter.video — моушен дизайн.

Vidcatter.io — текст у відео.

Oto.work — цифрове агентство з 1 людини.

Wnr.ai — генератор промтів.

Stockimg.ai — створення графіки.

Clipdrop.co — створення візуальних ефектів.

Postwise.ai — швидке створення вірусних твітів.

Durable.co — створення веб-сайту за 30 секунд.

Kickresume.com — AI-резюме.

Історії успіху випускників ІТ-Академії, які щодня використовують AI-інструменти в своїй роботі: https://online.ita.in.ua/graduates.html

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам

Ми у соцмережах: YouTube     Facebook     Instagram    Telegram-канал   Slack-спільнота