Обери кар’єру в ІТ і виграй MacBook на Prof IT Day!

 

Хоч раз ти задумувався про ІТ сферу? Байдуже, навчаєшся ти в школі, закінчив університет чи вже давно працюєш в будь-якому іншому напрямку. Не знаєш з чого почати? А, можливо, ти уже працюєш в ІТ, але хочеш змінити посаду чи завести нові знайомства? Тоді День кар’єри Prof IT Day 2021 для тебе.

Що це? День кар’єри - PROF IT DAY - призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою. Окрім того, на заході будуть цікаві тренінги та майстер-класи. 

Компанії тут мають нагоду знайти собі фахівців. Молоді люди – більше дізнатися про професії або навіть зробити спробу працевлаштування. Під час «PROF IT DAY» представники передових компаній влаштовують презентації, проводять семінари, тренінги, майстер-класи, та приймають резюме від кандидатів.

Для кого? Для тих, хто працює за невелику зарплатню, але хоче працювати в гідній компанії, розвиватись і заробляти більше, хто належить до людей, які постійно прагнуть чогось навчатися та розвиватися.

Якщо ти студент, чи школяр, який робить свої перші кроки до пошуку роботи то «PROF IT DAY» саме для тебе.

Приходь та отримай можливість дізнатись, що потрібно вміти і знати, та які перспективи чекають тих, хто пов’яже себе із сучасними професіями.

Вхід вільний, але реєстрація обов’язкова на profitday.info. Запрошуємо активних і цілеспрямованих! Приходь на “Prof IT Day” та знайди свій шлях.
Приємний бонус: серед усіх учасників Prof ІT Day у Вінниці наш перевірений спонсор AUTO.RIA дарує крутелезний подарунок - MacBook! Умови розіграшу читай на сторінці День Кар’єри - Prof IT Day.

Чекаємо тебе 3 грудня 2021, м. Вінниця, вул. Соборна 24, CHERDAK. Початок о 13:00.

Організатори:
- Вінницька ІТ-Академія
- Міністерство молоді та спорту України
- Молодіжний центр працевлаштування "Роботамолоді"
- Онлайн-платформа INTITA
- RIA.com

Вінницька ІТ-Академія

тел. для довідок: 067-431-19-21